News Flash:

Coltunasi cu branza de vaci

9 Septembrie 2011
14153 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Coltunasi cu branza de vaci
Ingrediente Pentru aluat: 2 oua 500 g faina 50 ml apa 30 g pesmet 1/4 lingurita sare 100 g unt Pentru umplutura: 200 g branza de vaci 1 galbenus sare Mod de preparare: Mai intai se face un aluat din apa, faina si oua. Se framanta bine, apoi se intinde o foaie cam de 1 mm grosime. Din aceasta se taie patrate cu latura de 5-6 cm. Se amesteca branza de vaci cu galbenusul si se pune cate putina umplutura in mijlocul fiecarui patrat. Se unge pe margini cu apa si se lipesc doua colturi opuse in asa fel incat sa formeze un triunghi. Se preseaza marginile pentru a se lipi si se pun la fiert la fiert intr-o cratita de 3 l cu apa clocotita, cu o lingurita de sare. Se lasa la foc domol pana cand fierbe bine aluatul, apoi se scot, se scurg si se pun pe o tava, presarand deasupra pesmet si bucati de unt. Tava se da la cuptor timp de 10 minute pentru a se usca putin. Cand sunt gata, se scot din tava si se pun pe un platou. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene pesmet unt galbenus faina oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5335 viz    0 com
2369 viz    0 com
1787 viz    0 com
6246 viz    0 com
1881 viz    0 com
2068 viz    0 com
2619 viz    0 com
1002 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018030 (s)