News Flash:

Coltunasi cu branza de vaci

9 Septembrie 2011
14496 Vizualizari | 0 Comentarii
Coltunasi cu branza de vaci
Ingrediente Pentru aluat: 2 oua 500 g faina 50 ml apa 30 g pesmet 1/4 lingurita sare 100 g unt Pentru umplutura: 200 g branza de vaci 1 galbenus sare Mod de preparare: Mai intai se face un aluat din apa, faina si oua. Se framanta bine, apoi se intinde o foaie cam de 1 mm grosime. Din aceasta se taie patrate cu latura de 5-6 cm. Se amesteca branza de vaci cu galbenusul si se pune cate putina umplutura in mijlocul fiecarui patrat. Se unge pe margini cu apa si se lipesc doua colturi opuse in asa fel incat sa formeze un triunghi. Se preseaza marginile pentru a se lipi si se pun la fiert la fiert intr-o cratita de 3 l cu apa clocotita, cu o lingurita de sare. Se lasa la foc domol pana cand fierbe bine aluatul, apoi se scot, se scurg si se pun pe o tava, presarand deasupra pesmet si bucati de unt. Tava se da la cuptor timp de 10 minute pentru a se usca putin. Cand sunt gata, se scot din tava si se pun pe un platou. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene pesmet unt galbenus faina oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5461 viz    0 com
2462 viz    0 com
1909 viz    0 com
6468 viz    0 com
1991 viz    0 com
2154 viz    0 com
2748 viz    0 com
1112 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016759 (s)