News Flash:

Coltunasi chinezesti

12 Mai 2011
1926 Vizualizari | 0 Comentarii
Coltunasi chinezesti
Ingrediente: Pentru umplutura: 500 g carne tocata de porc o legatura de ceapa verde taiata marunt 230 g varza alba tocata 2-3 morcovi tocati fin 1 lingura usturoi tocat 1 lingurita ghimbir tocat 1 lingura sos de soia 1 lingura ulei de susan aluat (coca) pentru coltunasi sare piper dupa gust 1 ou Pentru sos: 120 g sos de soia 60 g otet 2 linguri "mirin" (vin de orez japonez, mai putin alcoolizat decat "sake") 1 lingura ulei de susan 1 lingurita zahar 1 lingura ceapa tocata 1 lingurita ghimbir tocat 1 lingurita usturoi tocat 1 lingurita piper verde Mod de preparare: Umplutura: Amestecati toate ingredientele intr-un vas, cu exceptia aluatului, si tineti-le la frigider 20 - 30 de minute pentru a se imbina aromele si pentru a impacheta usor coltunasii. Luati o foaie de aluat si puneti in mijloc o lingurita de umplutura inauntru, apoi stergeti marginile cu putina apa. Apasati pe margini pentu a fi siguri ca se lipesc. Pentru un aspect deosebit, ondulati marginile coltunasilor. Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca si adaugati si putin ulei de susan, apoi introduceti cativa coltunasi in tigaie si lasati-i sa se rumeneasca. Dupa ce s-au maronit putin, adaugati jumatate de cana cu apa in tigaie, micsorati focul si lasati la inabusit. Puteti adauga mai multa apa, in caz ca e necesar sau daca nu sunt gata coltunasii. Tineti coltunasii pe foc 10-13 minute. Sosul: Amestecati toate ingredientele intr-un bol si asezonati dupa propriul gust. Serviti sosul impreuna cu coltunasii!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mirin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1077 viz    0 com
1441 viz    0 com
1300 viz    0 com
953 viz    0 com
1166 viz    0 com
1700 viz    0 com
2405 viz    0 com
2404 viz    0 com
1835 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018991 (s)