News Flash:

Colada de oua

30 Iunie 2011
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
Colada de oua
Ingrediente: 12 cl suc de ananas 1 galbenus 2 cl crema de cocos menta proaspata Mod de preparare: Intr-un shaker se mixeaza bine crema de cocos, sucul de fructe si galbenusul cu 6-7 cuburi de gheata. Amestecul se toarna intr-un pahar cu talpa umplut pana la 1/3 cu gheata. Se serveste cu un pai si cu menta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenus fructe caramelizate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1089 viz    0 com
1098 viz    0 com
957 viz    0 com
1108 viz    0 com
1067 viz    0 com
1015 viz    0 com
1142 viz    0 com
1157 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013382 (s)