News Flash:

Colada de oua

30 Iunie 2011
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
Colada de oua
Ingrediente: 12 cl suc de ananas 1 galbenus 2 cl crema de cocos menta proaspata Mod de preparare: Intr-un shaker se mixeaza bine crema de cocos, sucul de fructe si galbenusul cu 6-7 cuburi de gheata. Amestecul se toarna intr-un pahar cu talpa umplut pana la 1/3 cu gheata. Se serveste cu un pai si cu menta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenus fructe caramelizate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1063 viz    0 com
1067 viz    0 com
930 viz    0 com
1084 viz    0 com
1039 viz    0 com
967 viz    0 com
1122 viz    0 com
1129 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019723 (s)