News Flash:

Colaci turcesti

19 Mai 2011
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
Colaci turcesti
Ingrediente: Ingrediente pentru aluat: 1 pahar apa calda 1 pahar de lapte cald 1 pahar ulei o lingura zahar 1 lg. sare 1 cub drojdie faina cat cuprinde atat cat se nu se prinda de degete Pentru umplutura: Se pot umple cu unt, cascaval sau telemea, sunca si masline, ceapa calita, etc. Pentru uns: 1 ou susan sau mac Mod de preparare: Intr-un vas se dizolva drojdia cu apa calduta si apoi se adauga laptele, uleiul, sarea + zaharul si faina. Se amesteca pana se obtine o coca care se lasa la dospit aprox 1h. Intre timp pregatiti ingredientele pentru umplutura: le dati prin razatoarea mare iar maslinele se scobesc de samburi. Untul trebuie tinut la temperatura camerei si sa aiba consistenta smantanii. Dupa ce aluatul a crescut frumos se rupe in bucatele mici cat un ou. Fiecare bucata se intinde cu sucitorul cat sa aiba marimea unei farfurii; se unge cu unt si se adauga ingredientele alese de voi. Rasuciti foaia iar capetele le uniti in forma de colacel. Se aseaza in tava tapetata cu faina sau cu hartie de copt. Cu ajutorul unui tifon puneti deasupra oul batut si in final presarati susanul sau macul. Introduceti tava in cuptor unde se coc la 170 grade timp de 1 h.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1411 viz    0 com
990 viz    0 com
902 viz    0 com
1079 viz    0 com
2575 viz    0 com
1104 viz    0 com
2165 viz    0 com
985 viz    0 com
3473 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016378 (s)