News Flash:

Colacei cu scortisoara

17 Aprilie 2012
1322 Vizualizari | 0 Comentarii
Colacei cu scortisoara
Ingrediente:

faina cat cuprinde
2 oua
75 g untura de casa
1 paharut lapte cald
1 pliculet drojdie (7 gr)
zahar, dupa gust
coaja rasa de portocala
scortisoara macinata in amestec cu zahar pudra


Mod de preparare:

Din toate ingredientele am format un aluat elastic, pe care l-am lasat la crescut pana si-a dublat volumul. Apoi l-am intins in foaie pe planseta, am presarat umplutura si am rulat, apoi am taat ruloul pe de-a lungul ei. Am intors cele 2 rulouri rezultate cu taieturile in sus si am impletit, apoi am format coronita. Am pus colaceii rezultati (3 la numar) in tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptor pana s-au rumenit.
Colacei cu scortisoara pregatiti de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina oua lapte cald drojdie zahar aluat tava cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018724 (s)