News Flash:

Cognac au Lait

26 Octombrie 2011
980 Vizualizari | 0 Comentarii
Cognac au Lait
Ingrediente: 2 cl coniac 0,1 l lapte 0,1 l frisca lichida 1 lingurita de cacao putin zahar putina scortisoara Mod de preparare: Toate ingredientele se mixeaza cu zahar si scortisoara pana cand amestecul rezultat devine spumos, iar apoi se toarna intr-un pahar inalt pentru bauturi lungi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coniac bucataria internationala lapte margarina rama stafide rom
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

955 viz    0 com
1027 viz    0 com
894 viz    0 com
1307 viz    0 com
1157 viz    0 com
1098 viz    0 com
1150 viz    0 com
1183 viz    0 com
891 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016026 (s)