News Flash:

Cognac au Lait

26 Octombrie 2011
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
Cognac au Lait
Ingrediente: 2 cl coniac 0,1 l lapte 0,1 l frisca lichida 1 lingurita de cacao putin zahar putina scortisoara Mod de preparare: Toate ingredientele se mixeaza cu zahar si scortisoara pana cand amestecul rezultat devine spumos, iar apoi se toarna intr-un pahar inalt pentru bauturi lungi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coniac bucataria internationala lapte margarina rama stafide rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

983 viz    0 com
1056 viz    0 com
926 viz    0 com
1397 viz    0 com
1197 viz    0 com
1182 viz    0 com
1234 viz    0 com
1239 viz    0 com
920 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022606 (s)