News Flash:

Coffee cheesecake

17 Ianuarie 2013
3019 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:

450 gr biscuiti petit sfaramati
1 plic de zahar vanilat cu scortisoara
300 gr unt topit
1 varf de lingurita de cuisoare macinate

Pentru crema:

100 gr fructe de padure
600 gr branza dulce
zahar pudra dupa gust
1 plic de cafea instant
4 oua batute
2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare:

Biscuitii sfaramati i-am amestecat cu mirodeniile, apoi am turnat untul topit. Am amestecat bine cu mana, pana s-a omogenizat. Am pregatit o tava de yena rotunda pe care am uns-o cu unt, am tapetat-o cu hartie de copt, si am pus compozitia de biscuiti in ea. Am intins bine blatul, pe fundul tavii dar si pe margine, sa-i formez bordura. Se da la frigider cca 30 min.
Intre timp se prepara compozitia de branza.
Branza se amesteca bine cu ouale batute, cafeaua si zaharul vanilat. Cand blatul de biscuiti s-a intarit, se toarna compozitia de branza si se da la cuptor incins in prealabil pentru cca o ora si vreo 20 min, in functie de cuptor.
Compozitia trebuie sa fie ferma la suprafata, usor rumena. Se poate face si testul cu scobitoarea.

Fructele de padure congelate le-am pus pe foc cu 3 linguri zahar pana si-au lasat zeama si am ornat feliile de cheesecake.

Coffee cheesecake recomandat de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blat unt topit cuisoare macinate crema branza dulce zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026672 (s)