News Flash:

Cod file la cuptor cu enibahar

8 Noiembrie 2011
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
Cod file la cuptor cu enibahar
Ingrediente: 3 bucati de file de cod 1 radacina de pastarnac 1 radacina de morcov 3 catei de usturoi 1 ceapa 1/2 lamaie 100 ml suc de rosii 2 linguri de ulei 1 cescuta de vin alb chilli rozmarin enibahar piper sare Mod de preparare: Pestele spalat, uscat in prosop, se portioneaza si se asaza in vas de yena uns cu ulei. Se stoarce zeama de lamaie peste pestele pregatit, apoi se pune ceapa taiata pestisori, morcovul, pastarnacul si usturoiul felii, se condimenteaza, iar apoi se stropesc cu suc de rosii. Se adauga vinul, se da la cuptor pentru 30 minute, acoperit cu folie de aluminiu, si inca 10 minute vasul descoperit. Se serveste cu garnitura de cartofi. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somn bucataria internationala iahnie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1338 viz    0 com
3385 viz    0 com
2155 viz    0 com
2361 viz    0 com
1181 viz    0 com
1171 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013200 (s)