News Flash:

Cod cu cartofi si mamaliga

19 Martie 2012
2970 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste cod cu cartofi
Ingrediente:

4 cartofi mari
600 g peste cod
50 g unt
un catel usturoi
1/2 pahar ulei de masline
4 linguri suc de rosii
o legatura de patrunjel
un pahar cu lapte
sare
piper


Mod de preparare:

Pestele trebuie lasat vreo doua zile in apa ca sa iasa sarea din el si schimbata apa cat mai des. Intr-o tigaie de prajit topim untul, adaugam uleiul si punem pestele curatat de piele si taiat in bucati destul de marisoare. Punem usturoiul si patrunjelul spalat si taiat marunt, saram, piperam si lasam la foc mic circa 10 minute.
Adaugam sucul de rosii si laptele si lasam la foc mic, circa o ora. Dupa jumatate de ora, punem cartofii taiata in cuburi groase si acoperim cu un capac pana vedem ca sucul s-a restrans si mancarea e gata.
Se poate servi si cu mamaliguta calda.
Peste cod cu cartofi pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi peste cod unt usturoi patrunjel lapte sarepiper capac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2023 viz    0 com
3908 viz    0 com
1193 viz    0 com
7894 viz    0 com
4098 viz    0 com
3197 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015393 (s)