News Flash:

Cocorada cu varza dulce

20 Mai 2011
1642 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocorada cu varza dulce
Ingrediente: Pentru aluat: jumatate kg faina o buc. mica drojdie sare putin ulei aproximativ 1 cana de apa calduta Pentru umplutura: 1 capatana de varza dulce 300 gr clisa (slanina afumata) 1 fir de carnat de casa afumat Mod de preparare: Punem de plamadeala, in aluat punem cana de apa calduta si un praf de sare si framantam. Adaugam un caus de ulei, il mai framantam un pic, cam 2 minute, si il lasam la dospit. Intre timp ne ocupam de umplutura. Se taie cubulete slanina si se pun la prajit. Se adauga si carnatii intre timp si se calesc impreuna. Adaugati varza taiata fideluta, un pic de sare si piper dupa gust si lasati la foc mic pana varza e calita (fiarta). Puneti aluatul intr-o tava unsa si porniti cuptorul sa se incalzeasca. Asezati umplutura racita peste aluat si trageti marginile aluatului in asa fel incat sa acoperiti umplutura. Apoi cu grija intindeti la marimea tavii. Se unge suprafata cu galbenus de ou amestecat cu un pic de sare si se da la cuptor. Se scoate de la cuptor, se ia din tava si se acopera cu un prosop peste care se pune o punga si se lasa la racit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane zahar clisa nucsoara pudra
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1334 viz    0 com
932 viz    0 com
5542 viz    0 com
1195 viz    0 com
1619 viz    0 com
1107 viz    0 com
1046 viz    0 com
990 viz    0 com
1021 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019570 (s)