News Flash:

Cocody

2 Iunie 2011
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocody
Ingrediente: 1 nuca de cocos 1/8 l lapte de cocos 250 g zer 1 banana mica 1 lingura de zahar 1 plic de zahar vanilat 2 cl rom alb 1 felie de ananas Mod de preparare: Spargem nuca de cocos cu un cui si lasam sa curga laptele de cocos intr-un vas, apoi lovim nuca pana cand se sparge in doua. Scoatem cu atentie miezul din fiecare jumatate. Mixam laptele de cocos cu zerul, presam banana, apoi mixam totul impreuna cu zahar, zahar vanilat si rom. Turnam bautura in doua pahare mai mari si decoram cu ananas. Asezam paharele in cojile de cocos, umplute cu gheata si servim bautura cu paiul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceai verde coarne scortisoara betisoare citrice
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

881 viz    0 com
864 viz    0 com
1340 viz    0 com
1956 viz    0 com
1117 viz    0 com
927 viz    0 com
1025 viz    0 com
1247 viz    0 com
885 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018635 (s)