News Flash:

Coco de Martinique

19 Mai 2011
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
Coco de Martinique
Ingrediente: 3 cl Armagnac 3 cl Benedictine 5 cl crema de cocos 10 cl suc de portocale Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza bine in mixerul electric cu 3 linguri de gheata zdrobita, apoi se toarna intr-un pahar pentru bauturi lungi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde sherry fructe caramelizate
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1079 viz    0 com
971 viz    0 com
986 viz    0 com
1126 viz    0 com
1114 viz    0 com
1076 viz    0 com
1001 viz    0 com
1074 viz    0 com
1127 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013928 (s)