News Flash:

Coco de Martinique

19 Mai 2011
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
Coco de Martinique
Ingrediente: 3 cl Armagnac 3 cl Benedictine 5 cl crema de cocos 10 cl suc de portocale Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza bine in mixerul electric cu 3 linguri de gheata zdrobita, apoi se toarna intr-un pahar pentru bauturi lungi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde sherry fructe caramelizate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1144 viz    0 com
1018 viz    0 com
1020 viz    0 com
1164 viz    0 com
1141 viz    0 com
1108 viz    0 com
1039 viz    0 com
1126 viz    0 com
1159 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019074 (s)