News Flash:

Cocktail Sangria

2 Noiembrie 2012
1232 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ananas
capsuni
vin alb
afine

Mod de preparare:

Taie ananasul in felii rotunde, fiecare de 2 centimetri si jumatate grosime, dupa care marunteste-l in bucati mai mici. Taie capsunele in patru si feliaza lamaia (cu care vei garnisi paharul). Amesteca lichidele. Vinul alb este de preferat fata de cel rosu, pentru ca are o aroma mai subtila si se potriveste si completeaza foarte bine cu ananasul. Amesteca fructele cu lichidul, prima data afinele, care se scufunda, bucatelele de ananas, apoi capsunele, care se ridica la suprafata. Lasa-le in lichid pentru cel putin 1-2 ore, pentru a se umple de savoare.  La final, poti sa-ti servesti prietenii, ajutandu-te de o lingurita, cu care sa pui fructe si lichid in cantitati echilibrate in pahare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ananas capsuni vin alb afine aroma lingurita pahare cocktail sangria
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013890 (s)