News Flash:

Cocktail Negresco

22 Septembrie 2011
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail Negresco
Ingrediente: 8 cl Campari 8 cl vermut rosu 500 ml inghetata de alune sifon 4 lingurite de alune taiate scortisoara Mod de preparare: Intr-un pahar de amestecare se pun vermutul si Campari-ul si se agita. Se asaza cate doua globuri de inghetata in pahare si se toarna rapid deasupra amestecul de Campari. La final se completeaza cu sifon. Se presara arahide si foarte putina scortisoara. Se serveste cu paiul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

stafide bucataria internationala lime juice vermut rosu vermut alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1138 viz    0 com
960 viz    0 com
971 viz    0 com
1063 viz    0 com
1011 viz    0 com
903 viz    0 com
1029 viz    0 com
980 viz    0 com
1122 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019593 (s)