News Flash:

Cocktail Negresco

22 Septembrie 2011
918 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail Negresco
Ingrediente: 8 cl Campari 8 cl vermut rosu 500 ml inghetata de alune sifon 4 lingurite de alune taiate scortisoara Mod de preparare: Intr-un pahar de amestecare se pun vermutul si Campari-ul si se agita. Se asaza cate doua globuri de inghetata in pahare si se toarna rapid deasupra amestecul de Campari. La final se completeaza cu sifon. Se presara arahide si foarte putina scortisoara. Se serveste cu paiul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

stafide bucataria internationala lime juice vermut rosu vermut alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1086 viz    0 com
913 viz    0 com
893 viz    0 com
1020 viz    0 com
949 viz    0 com
849 viz    0 com
972 viz    0 com
936 viz    0 com
1036 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022234 (s)