News Flash:

Cocktail Moscato Pear

4 Aprilie 2011
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail Moscato Pear
Ingrediente: 100 ml vodka cu aroma de pere 60 ml zeama de lamaie 2 felii de para bine coapta, fara coaja 100 ml vin spumos alb 4 cuburi de gheata 2 felii de lamaie verde 2 tepuse din lemn sau metal Mod de preparare: Se tin ingredientele la rece peste noapte. Se amesteca vodkal cu zeama de lamaie, se lasa 5 minute sa isi amestece aromele, apoi se adauga vinul spumos. Se toarna in 2 pahare de cocktail in care am pus in prealabil cate 2 cuburi de gheata si se serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cocktail
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1245 viz    0 com
1643 viz    0 com
1306 viz    0 com
1543 viz    0 com
1542 viz    0 com
1444 viz    0 com
3032 viz    0 com
2449 viz    0 com
1307 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021106 (s)