News Flash:

Cocktail Margarita cu pepene rosu

7 Iulie 2014
1728 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

miezul de la un pepene rosu
zahar
zeama de lamaie
coaja de lamaie
suc de portocale
frunze de menta proaspat maruntite

Mod de preparare:

Taie miezul de pepene cubulete si scoate-i samburii, apoi pune bucatile de pepene in congelator timp de 4 ore. Stropeste paharele de cocktail cu zeama de lamaie si presara putin zahar pe margini. Cu un blender, amesteca pepenele inghetat cu o jumatate de ceasca de suc de portocale, coaja de la o lamaie si cateva frunze de menta proaspata maruntite. Pentru un efect interesant, pune in pahare si 3-4 cuburi rosii de pepene inghetat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cocktailuri margarita cocktail margariata pepene rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

965 viz    0 com
1509 viz    0 com
1526 viz    0 com
2307 viz    0 com
917 viz    0 com
2483 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1974 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014484 (s)