News Flash:

Cocktail Margarita cu mango si busuioc

3 Martie 2014
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

gheata
63 g zahar
80 ml apa
150 g piure de mango
30 ml tequila blanco
8 ml lichior cu aroma de portocale
20 ml de suc proaspat de lime
2 frunze de busuioc proaspat, maruntite
30 ml apa minerala, rece

Mod de preparare:

Pentru piureul de mango: adauga mango, zaharul si apa intr-un blender si amesteca pana cand se formeaza o pasta. Adauga mixtura nou formata intr-un recipient si pastreaz-o la rece, in frigider. Este recomandat sa fie consumata in cel mult 3 zile.

Introdu piureul de mango, tequila, lichiorul cu aroma de portocale, sucul de lime si busuiocul maruntit intr-un shaker. Adauga gheata si acopera shakerul. Agita-l bine timp de cateva secunde. La final, umple un pahar cu gheata si toarna cocteilul. Toarna apa minerala si pune sare pe marginea paharului.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cocktail cocktail margarita retete mango cocktail mango
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

944 viz    0 com
1145 viz    0 com
3081 viz    0 com
2373 viz    0 com
1366 viz    0 com
1186 viz    0 com
1413 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020146 (s)