News Flash:

Cocktail Italian blossom

1 Octombrie 2012
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
50 ml Campari
vin spumant demisec
100 ml suc de portocale
felii de portocale rosii pentru decor
cuburi de gheata
Mod de preparare:
Se amesteca usor Campari cu sucul de portocale intr-un pahar de sampanie, dupa care se pun cuburi de gheata si umple paharul cu vin spumant demisec. Paharul se poate orna cu felii de portocale rosii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

campari portocale rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1508 viz    0 com
5681 viz    0 com
1100 viz    0 com
1503 viz    0 com
1210 viz    0 com
1686 viz    0 com
1594 viz    0 com
1454 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019351 (s)