News Flash:

Cocktail Italian blossom

1 Octombrie 2012
1286 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
50 ml Campari
vin spumant demisec
100 ml suc de portocale
felii de portocale rosii pentru decor
cuburi de gheata
Mod de preparare:
Se amesteca usor Campari cu sucul de portocale intr-un pahar de sampanie, dupa care se pun cuburi de gheata si umple paharul cu vin spumant demisec. Paharul se poate orna cu felii de portocale rosii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

campari portocale rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1594 viz    0 com
5798 viz    0 com
1150 viz    0 com
1543 viz    0 com
1257 viz    0 com
1737 viz    0 com
1645 viz    0 com
1487 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012978 (s)