News Flash:

Cocktail Iguana

12 Aprilie 2011
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail Iguana
Ingrediente: 20 ml lichior Curacao 20 ml aperitiv Pernot 80 ml suc de portocale 80 ml suc de fructe de Passiflora Gheata Mod de preparare: Se amesteca bine lichiorul, aperitivul Pernot si sucurile; Se umple trei sferturi din pahar cu gheata si se toarna in pahare; Se decoreaza cu o felie fina de portocala, fixata pe marginea paharului.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cocktail
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1104 viz    0 com
1171 viz    0 com
1217 viz    0 com
1114 viz    0 com
1233 viz    0 com
1166 viz    0 com
1816 viz    0 com
1245 viz    0 com
1259 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013569 (s)