News Flash:

Cocktail Iguana

12 Aprilie 2011
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail Iguana
Ingrediente: 20 ml lichior Curacao 20 ml aperitiv Pernot 80 ml suc de portocale 80 ml suc de fructe de Passiflora Gheata Mod de preparare: Se amesteca bine lichiorul, aperitivul Pernot si sucurile; Se umple trei sferturi din pahar cu gheata si se toarna in pahare; Se decoreaza cu o felie fina de portocala, fixata pe marginea paharului.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cocktail
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1055 viz    0 com
1137 viz    0 com
1166 viz    0 com
1076 viz    0 com
1164 viz    0 com
1128 viz    0 com
1766 viz    0 com
1187 viz    0 com
1201 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014873 (s)