News Flash:

Cocktail G'Spot

4 Aprilie 2011
1767 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail GSpot
Ingrediente: 50 ml coniac de struguri (sau zmeura) 50 ml lichior de zmeura 20 ml sirop simplu (2 parti zahar, 1 parte apa) 2 cuburi de gheata, coaja de lamaie 20 ml zeama de lamaie Mod de preparare: Se tin ingredientele la rece peste noapte. Se amesteca coniacul cu lichiorul de zmeura, se lasa 5 minute sa isi amestece aromele, apoi se adauga siropul. Se adauga imediat zeama de lamaie, se toarna in 2 pahare de cocktail in care am pus in prealabil cate 2 cuburi de gheata si se serveste cu pai alaturi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cocktail
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1409 viz    0 com
1616 viz    0 com
1640 viz    0 com
1553 viz    0 com
3169 viz    0 com
2610 viz    0 com
1390 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013063 (s)