News Flash:

Cocktail Granita Rio Royale

28 August 2013
1418 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 jumatate de cana de zahar
1 cana de apa
50 ml sampanie
40 ml lichior

Mod de preparare:

Fierbe apa cu zaharul pana cand acesta din urma se dizolva apoi combina siropul obtinut cu sampania si lichiorul intr-un vas de sticla. Pune-l la rece si cand incepe sa inghete racaie-l cu o furculita la fiecare 20 de minute. Dupa ce s-a inghetat complet, pune granulele de gheata intr-un pahar si decoreaza-l cu cateva frunze de menta.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sampanie lichior
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1718 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016256 (s)