News Flash:

Cocktail Goombay

17 Iunie 2013
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 felii ananas
2 linguri rom dark
2 felii portocala
2 linguri rom alb
2 linguri rom auriu
60 ml suc de portocale
60 ml rom cu aroma de cocos
6 linguri suc de ananas
cuburi de gheata

Mod de preparare:

Umple un cocktail shaker cu gheata. Adauga sucul de ananas, sucul de portocale si tot romul. Acopera si agita pana cand totul este foarte rece. Umple doua pahare scunde cu gheata si strecoara bautura in mod egal. Decoreaza cu felii de ananas si portocala.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ananas rom dark portocala rom alb rom auriu cocktail shaker
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018824 (s)