News Flash:

Cocktail Godfather

15 Ianuarie 2013
2198 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

20 ml amaretto
30 ml whisky
cuburi gheata (optional)

Mod de preparare:

Pune intr-un shot whisky, apoi completeaza cu amaretto. In cazul in care vrei sa servesti acest cocktail rece, cu gheata, foloseste un pahar de tarie, tip tumbler. Pune 3-4 cuburi de gheata, toarna scotch-ul, iar la final amaretto. Serveste Godfather imediat dupa preparare.

Foloseste doar ingrediente de calitate, pentru a obtine un shot autentic. Shot-ul Godfather este unul din shot-urile clasice, pe care orice barman profesionist sau amator ar trebui sa stie sa il prepare.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

amaretto whisky cuburi gheata shot godfather barman profesionist
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012838 (s)