News Flash:

Cocktail Gibson

3 Mai 2011
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail Gibson
Ingrediente: 120 ml gin 20 ml vermut sec 2 cuburi de gheata 4 masline verzi 2 scobitori ascutite Mod de preparare: Se amesteca intr-un shaker ginul si vermutul, apoi se toarna in 2 pahare de cocktail. Se pune cate un cub de gheata in fiecare pahar si cate 2 masline verzi, intepate cu o scobitoare. Se da la rece, la frigider, pana la servire.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cocktail gulii portocale brandy
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1165 viz    0 com
1142 viz    0 com
1108 viz    0 com
993 viz    0 com
960 viz    0 com
1097 viz    0 com
1151 viz    0 com
1417 viz    0 com
2007 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019774 (s)