News Flash:

Cocktail Gibson

3 Mai 2011
977 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail Gibson
Ingrediente: 120 ml gin 20 ml vermut sec 2 cuburi de gheata 4 masline verzi 2 scobitori ascutite Mod de preparare: Se amesteca intr-un shaker ginul si vermutul, apoi se toarna in 2 pahare de cocktail. Se pune cate un cub de gheata in fiecare pahar si cate 2 masline verzi, intepate cu o scobitoare. Se da la rece, la frigider, pana la servire.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cocktail gulii portocale brandy
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1139 viz    0 com
1108 viz    0 com
1087 viz    0 com
948 viz    0 com
937 viz    0 com
1073 viz    0 com
1102 viz    0 com
1387 viz    0 com
1969 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023335 (s)