News Flash:

Cocktail fizz cu Clementine

16 Ianuarie 2013
1394 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 clementine (suc)
1 sticla (750 ml) vin spumant Prossecco
120 ml campari

Mod de preparare:

Pregateste un fresh de mandarine, cu ajutorul storcatorului de fructe, apoi pune sucul obtinut intr-o carafa mare. Adauga o sticla de Prossecco si campari. Amesteca totul usor, pentru ca vinul spumant sa isi pastreze aciditatea. Imparte bautura in pahare tip flute, de genul acelora in care servesti sampania. Serveste cocktail-ul imediat, cu cateva cuburi de gheata. Optional, poti pune ca decor si cateva frunze de menta proaspata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clementine campari decor menta proaspata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018990 (s)