News Flash:

Cocktail din coniac si caise

29 Septembrie 2011
1599 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail din coniac si caise
Ingrediente: 400 ml nectar de caise 200 ml coniac 100 ml Triple Sec sau Cointreau 100 ml rom alb 50 ml esenta de cocos sau lapte de cocos zeama de la 2 lamai scortisoara betisoare, gheata Mod de preparare: Se amesteca bine intr-un blender sau shaker nectarul de caise, coniacul, Triple Sec si romul alb, apoi se lasa 5 minute. Se adauga esenta de cocos sau laptele de cocos, zeama de lamaie si se toarna in 10 pahare de cocktail. Se adauga cuburi de gheata si betisoare de scortisoara si se dau la rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cocktail coniac triple sec cointreau rom alb scortisoara betisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2374 viz    0 com
1288 viz    0 com
1220 viz    0 com
1117 viz    0 com
1170 viz    0 com
1281 viz    0 com
1696 viz    0 com
1352 viz    0 com
1570 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013365 (s)