News Flash:

Cocktail de struguri

7 Octombrie 2011
983 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail de struguri
Ingrediente: 1.4 l suc de struguri de culoare deschisa 1/4 l suc de struguri rosii 1/8 l Sherry medium 1 fir de rubarba lamaita Mod de preparare: Firele de rubarba se curata si se maruntesc, apoi se pun la fiert aproximativ 5 minute, cu sucul de strguri deschisi la culoare. Dupa aceea se preseaza printr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca. Sucurile de fructe se impart in patru pahare inalte si inguste, se pune in ele piureul de rubarba si cate 2-3 cuburi de gheata. Se amesteca bine si se toarna deasupra Sherry-ul. Pentru decor se foloseste lamaita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1070 viz    0 com
1137 viz    0 com
1368 viz    0 com
1053 viz    0 com
1219 viz    0 com
1154 viz    0 com
960 viz    0 com
910 viz    0 com
946 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017380 (s)