News Flash:

Cocktail de nectar cu piersici si gheata

30 Iulie 2013
2165 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

gheata zdrobita (optional pe timp de iarna)
900 ml nectar de piersici
1 l apa minerala (sau plata)
500 g piersicute din compot taiate cubulete

Mod de preparare:


Ppunem in canute cate o lingurita de gheata, punem 60 ml nectar de piersici si peste adaugam 80 ml apa. Amestecam si apoi adaugam cubulete de piersici. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gheata zdrobita apa minerala piersicute gheata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1475 viz    0 com
1596 viz    0 com
1202 viz    0 com
2078 viz    0 com
1185 viz    0 com
1731 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018744 (s)