News Flash:

Cocktail de Craciun - Toddy

21 Decembrie 2012
1629 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60 ml bourbon, whisky sau rom
400 ml apa fiarta
sucul de la jumatate de lamaie
85 g miere
2 pliculete de ceai negru

pentru decor:

coji de lamaie
bete de scortisoara
cuisoare

Mod de preparare:
 
Pune pliculetele de ceai in apa fierbinte si acopera pentru infuzare. Toarna mierea in doua cesti, adauga ceaiul fierbinte si amesteca bine. Imparte in doua si sucul de lamaie si alcoolul. Decoreaza si serveste fierbinte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bourbon whisky rom apa fiarta miere ceai negru decor cuisoare infuzare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1177 viz    0 com
932 viz    0 com
1523 viz    0 com
977 viz    0 com
1122 viz    0 com
911 viz    0 com
1952 viz    0 com
2050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018907 (s)