News Flash:

Cocktail de ceai

23 Mai 2011
938 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail de ceai
Ingrediente: 1 cutie mai mica de loquat sau litchi 1/8 l de vermut alb 1/2 l apa 5 lingurite de ceai negru sau 3-4 pliculete 50 g plicute 1/4 l suc de portocale Mod de preparare: Lasam sa se scurga loquat-ul sau litchi-ul intr-o strecuratoare si retinem zeama de fructe. Adaugam vermutul pe fructe si lasam aproximativ 6 ore. Fierbem ceaiul si candelul 5 minute, apoi lasam sa se raceasca. Turnam peste fructe ceaiul rece, sucul de portocale si loquat-ul sau litchi-ul, mixam totul si in final impartim in pahare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai englezesc vermut sec whisky
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1082 viz    0 com
964 viz    0 com
984 viz    0 com
977 viz    0 com
1027 viz    0 com
1513 viz    0 com
1098 viz    0 com
1016 viz    0 com
1111 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013993 (s)