News Flash:

Cocktail cu rom, mandarine si rozmarin

17 Iunie 2013
902 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 ml rom alb
4 mandarine (sau tangerine)
16 fire rozmarin
2 linguri zahar brun + cateva linguri extra

Mod de preparare:

Incinge bine o tigaie de fonta. Taie feliile de mandarina in jumatati si inmoaie capetele taiate in zahar brun. Mai presara niste zahar brun peste ele.
Presara 8 fire de rozmarin in tigaie, pune si feliile de mandarina si lasa-le pe foc mic timp de 2 minute, pana cand zaharul se caramelizeaza. Lasa totul sa se raceasca.
Taie feliile de mandarina in bucatalele mai mici si pune-le intr-o carafa. Adauga 2 linguri zahar brun si zdrobeste-le ca sa obtii un suc. Adauga romul si gheata si amesteca pana cand se raceste. Imparte bautura in 8 pahare si decoreaza cu firele de rozmarin ramase.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rom alb mandarine tangerine rozmarin zahar brun foc mic carafa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019627 (s)