News Flash:

Cocktail cu coniac, sirop si tuica

26 Martie 2013
2690 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

coniac de pere
sirop de ghimbir
suc de lamaie
tuica de mere
cidru de mere
felii de mere taiate subtire
cuburi de gheata
scortisoara

Mod de preparare:

Amesteca sirop de ghimbir cu coniac de pere, tuica de mere si suc de lamaie. Adauga si cativa stropi de cidru de mere, precum si 2-3 cuburi de gheata. Vei obtine un cocktail dulceag, cu note intepatoare surprinzatoare. Pentru decor, poti folosi cateva felii de mere taiate subtire si prinse cu o scobitoare lunga, peste care presari putina scortisoara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scortisoara cocktail dulceag scobitoare lunga
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1082 viz    0 com
1806 viz    0 com
922 viz    0 com
3712 viz    2 com
1260 viz    0 com
1399 viz    0 com
3606 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014055 (s)