News Flash:

Cocktail Blooded Pineaple

29 Aprilie 2013
974 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ananas bine copt
3 portocale medii
1/2 sfecla rosie medie

Mod de preparare:

Se stoarce sucul de portocale si se lasa putin deoparte. Se curata ananasul de coaja si se taie cuburi, la fel procedam si cu sfecla rosie, dar o punem intr-un bol separat. Se introduc in storcatorul deja pregatit pe masa cuburile de ananas si se storc bine de zeama. Dupa ce am terminat cu ananasul, se trece la stoarcerea cuburilor de sfecla rosie. La final am amestecat intr-o carafa sucul de ananas cu sucul de portocale si cu cel de sfecla rosie, am turnat in pahare si am servit.

Blooded Pineaple recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

portocale medii blooded pineaple
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1481 viz    0 com
2885 viz    0 com
1934 viz    0 com
1756 viz    0 com
1669 viz    0 com
1045 viz    0 com
1152 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011540 (s)