News Flash:

Cocktail alb de Craciun

12 Decembrie 2011
1519 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail alb de Craciun
Ingrediente: 200 ml lichior de fructe 200 ml lichior de ciocolata alba 200 ml smantana fulgi de nuca de cocos Mod de preparare: Mai intai se scufunda gura unui pahar in nuca de cocos, dupa care se toarna in recipient lichiorul de ciocolata alba si se pun lichiorul de fructe si smantana. Se agita pana cand rezulta o bautura omogena.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1154 viz    0 com
1233 viz    0 com
2211 viz    0 com
1566 viz    0 com
1143 viz    0 com
1024 viz    0 com
1290 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016277 (s)