News Flash:

Cocktail alb de Craciun

12 Decembrie 2011
1594 Vizualizari | 0 Comentarii
Cocktail alb de Craciun
Ingrediente: 200 ml lichior de fructe 200 ml lichior de ciocolata alba 200 ml smantana fulgi de nuca de cocos Mod de preparare: Mai intai se scufunda gura unui pahar in nuca de cocos, dupa care se toarna in recipient lichiorul de ciocolata alba si se pun lichiorul de fructe si smantana. Se agita pana cand rezulta o bautura omogena.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1192 viz    0 com
1281 viz    0 com
2275 viz    0 com
1629 viz    0 com
1166 viz    0 com
1076 viz    0 com
1319 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016734 (s)