News Flash:

Coaste de porc la gratar cu porumb

15 Februarie 2013
2196 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 coaste de porc
200 ml vin rosu
50 ml ulei de masline
3 catei de usturoi
1 ceapa tocata
200 gr pasta de tomate
400 ml supa de vita
50 gr mustar
porumb pentru copt
 
Mod de preparare:
 
Asezoneaza coastele cu sare si piper. Combina uleiul de masline cu ceapa tocata, usturoiul, pasta de tomate, vinul rosu, mustarul si supa de vita. Adauga coastele in acest amestec si lasa la macerat peste noapte.

 Taie apoi coastele in bucati mici si pune-le pe un gratar bine incins. Lasa pe foc timp de 20 de minute. Dupa ce iei coastele de pe gratar, adauga porumbul si lasa-l pe foc timp de 10 minute pe fiecare parte. Taie apoi si porumbul in bucati, de marimea coastelor.

Fixeaza bucatile de coaste cu scobitori peste porumbul copt. Mini coastele la gratar cu porumb copt se servesc cu cartofi crocanti la cuptor.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin rosu ceapa tocata mustar gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2756 viz    0 com
3496 viz    0 com
4165 viz    0 com
3365 viz    0 com
1657 viz    0 com
2957 viz    0 com
3968 viz    0 com
2270 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012786 (s)