News Flash:

Coaste de porc la cuptor

23 Aprilie 2014
2184 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 buc. coasta de porc
1 lingura mustar picant + 1 lingura sos barbeque (se gaseste in hypermarketuri)
sare
cimbru
piper
rozmarin
ulei

Mod de preparare:

Spalam coastele si apoi le stergem bine si le frecam cu sare si piper. Adaugam si putin cimbru si rozmari si lasam sa stea la rece 3 ore sau de seara pana dimineata. Intr-o tava punem putin ulei apoi asezam bucatile de coaste si adaugam 150 ml apa. Le lasam sa se faca la foc mic (160 grade C) timp de o ora si apoi le ungem (partea din exterior) cu mustarul amestecat cu sosul barbeque (mustarul e optional).

Marim temperatura la 180 grade si lasam sa se coaca aprox. inca 20 min pana se rumenesc frumos. Se pot servi cu cartofi.

Coaste de porc la cuptor recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi retete cuptor friptura porc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3935 viz    0 com
1984 viz    0 com
2557 viz    0 com
2412 viz    0 com
3490 viz    0 com
1476 viz    0 com
1969 viz    0 com
1488 viz    0 com
2761 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 36 queries | Mysql time :0.021966 (s)