News Flash:

Coaste de porc cu usturoi si bere la cuptor

5 Decembrie 2013
7092 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg coaste de porc
1 cutie de bere
5 catei usturoi
150 ml suc de rosii
1 lingurita miere
rozmarin
sare
piper
boia de ardei

Mod de preparare:

Coastele de porc le spalam, le stergem si le condimetam cu sare, piper, boia de ardei si usturoiul taiat felii. Dupa care le asezam in tava si adaugam berea deasupra, rozmarinul si acoperim tava cu folie aluminiu si dam la cuptor circa1 ora. Amestecam mierea cu sucul de rosii si turnam deasupra la coaste. Dam din nou tava la cuptor pana se rumeste frumos.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014216 (s)