News Flash:

Coaja de portocala confiata pentru toppinguri

13 Noiembrie 2013
1565 Vizualizari | 0 Comentarii
Cea mai buna reteta de coaja de portocala confiata.

Ingrediente
:

coaja de la 4 portocale
380 g zahar
180 ml glucoza lichida

Mod de preparare:

Curata cojile de portocale de partea alba si amara. Pune-le in apa rece si lasa-le 24 de ore la frigider, schimband apa de 3-4 ori. Pune cojile de portocala la fiert cu 250ml apa rece si lasa-le sa dea in clocot. Strecoara si repeta acest pas de 3 ori.

Amesteca intr-o oala 800ml apa cu zaharul si glucoza lichida si adauga cojile de portocala fierte mai devreme. Pune totul pe foc si lasa sa fiarba la foc mic 15-20 de minute, pana cand lichidul se ingroasa si cojile devin translucide.

Ia de pe foc si lasa sa se raceasca. Scoate cojile, taie-le fasii subtiri si pune-le inapoi in sirop. Poti pastra, astfel, cojile confiate intr-un borcan inchis cu capac ermetic la frigider, destul de multe zile. Daca vrei sa le folosesti doar ca decor, le scoti si le tavalesti prin zahar, apoi le lasi sa se usuce pe un gratar. In loc de coji de portocala pot fi folosite orice alte coji de citrice (lamai, grepfrut).
Simplu si usor, nu-i asa, sa pregatesti coaja de portocala confiata?

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

topping desert topping inghetata topping aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2324 viz    0 com
2070 viz    0 com
1921 viz    0 com
2169 viz    1 com
1874 viz    0 com
1410 viz    0 com
3351 viz    0 com
2290 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1810 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029522 (s)