News Flash:

Coaja de lamaie confiata

17 Ianuarie 2012
2462 Vizualizari | 0 Comentarii
Coaja de lamaie confiata
Ingrediente:

coaja de la 3-4 lamai, preferabil bio
2 cani zahar + inca putin pentru decor
apa

Mod de preparare:

Presara lamaile cu bicarbonat de sodiu, acopera-le cu apa rece si lasa-le 10 minute pentru a se curata de pesticide. Curata lamaia de coaja, evitand partea alba, si tai-o felii. Pune apa la fiert si cand a dat in clocot adauga cojile de lamaie. Dupa un minut de fiert in apa oparita, strecoara coaja de apa si trece-o pe sub un jet de apa rece.Combina zaharul cu 2 cani de apa intr-o craticioara si las-o pe foc mediu 2 minute, pana zaharul se dizolva. Adauga coaja de lamaie, micsoreaza focul si las-o in sirop 30 minute.

Cu o paleta, pescuieste coaja din sirop, scurge-o bine si pune-o pe o tava tapetata cu hartie de copt sa se raceasca sau intr-o sita mare. Cand siropul s-a racit, tavaleste coaja de lamaie prin zahar si transfer-o intr-o casoleta, la pastrat.
sursa reteta si fotografii: Coaja de lamaie confiata
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Coaja_de_lamaie_confiata2
zahar apa paleta siropul casoleta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2841 viz    0 com
2183 viz    0 com
2172 viz    0 com
3902 viz    0 com
3253 viz    0 com
2809 viz    0 com
2546 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011279 (s)