News Flash:

Clatitele sarate cu branza si dovlecei, sunt atat de gustoase si usoare, ca poti manca cate vrei.

15 August 2017
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatitele sarate cu branza si dovlecei, sunt atat de gustoase si usoare, ca poti manca cate vrei.

Ingrediente:

2-3 oua
250 g dovlecel ras
150 gr branza sarata
150 g branza proaspata
50 ml ulei
200 ml iaurt cremos
250 g faina
piper
cimbru
marar verde
patrunjel verde
1 plic praf de copt

Citeste si Reteta absolut delicioasa de clatite de post, o reteta care m-a impresionat datorita faptului ca este foarte buna si asemanatoare cu cea de dulce
 
Mod de preparare:

Se amesteca ouale pana la omogenizare, apoi se adauga pe rand: uleiul, iaurtul, dovlecelul dat pe razatoarea mare, branza sfaramata, verdeata tocata si, treptat, faina cernuta impreuna cu praful de copt.
Va rezulta o compozitie mai groasa decat la clatitele clasice, care va sta la rece 15-20 de minute.
In tigaia incinsa si unsa cu grasime se pune cate un polonic de compozitie, se intinde uniform pe toata baza tigaii, se lasa sa se rumeneasca bine pe prima parte, apoi, cu o spatula si cu mare grija, se intoarce si se rumeneste si pe a doua parte.
Clatitele se pot servi atat calde, cat si reci, simple sau umplute cu diverse creme.

preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel branza sarata iaurt cremos marar verde citeste si
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013554 (s)