News Flash:

Clatitele pufoase se fac cu apa minerala si cu... Uite reteta minune mai jos

21 Iunie 2017
6838 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
200ml lapte
200ml apa minerala
1 plic zahar vaniliat
2 linguri zahar
1 fiola mica (Dr. Oetker  esenta de rom
aproximativ 300g faina (din pacate nu am masurat-o)
1 varf cutit praf de copt
putina coaja de lamaie rasa (optional)

Mod de preparare:

Frecam putin ouale cu zaharul, adaugam esenta de rom si apoi treptat lapte, apa minerala si faina amestecata cu praful de copt pana obtinem un aluat curgator ca o smantana subtire.
Separat rupem bucatele 100 g ciocolata intr-o punga, apoi o strangem la un capat si o bagam in apa fierbinte pana se topeste, apoi rupem punga la un capat si turnam ciocolata in aluat amestecand mereu cu un tel.

Coacem clatitele intr-o tigaie antiaderenta (sa nu avem surprize) si le scoatem pe un platou.
Putem sa le servim ca atare sau cu diferite umpluturi.
Eu am amestecat 500g branza de vaci cu coaja de lamaie si de portocala, zahar pudra (cam 3 linguri) si am pus si o banana taiata bucatele.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lapte apa minerala tigaie antiaderenta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1907 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015037 (s)