News Flash:

Clatite umplute «Pungi»

7 Noiembrie 2012
8188 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8-10 clatite
500 g carne tocata
300 g rosii conservate sau proaspete
150 g ceapa
sare
piper
ulei vegetal
ceapa verde

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt. Rosiile, cu tot cu coaja, se sfarama cu o furculita. Apoi se soteaza ceapa in ulei. Se adauga carnea si se lasa pe foc in jur de 5-7 minute. Se incorporeaza si rosiile si se potriveste de piper si sare, apoi se tine pe foc maximum 20 de minute. Se ia din aceasta compozitie si se umplu clatitele, apoi se strang marginile ca in imaginea alaturata.

sursa foto: say7

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clatite umplute retete culinare clatite carne tocata ceapa sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2060 viz    0 com
2012 viz    0 com
2269 viz    0 com
2098 viz    0 com
1705 viz    0 com
3394 viz    0 com
2671 viz    0 com
10579 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013291 (s)