News Flash:

Clatite umplute «Pungi»

7 Noiembrie 2012
8383 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

8-10 clatite
500 g carne tocata
300 g rosii conservate sau proaspete
150 g ceapa
sare
piper
ulei vegetal
ceapa verde

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt. Rosiile, cu tot cu coaja, se sfarama cu o furculita. Apoi se soteaza ceapa in ulei. Se adauga carnea si se lasa pe foc in jur de 5-7 minute. Se incorporeaza si rosiile si se potriveste de piper si sare, apoi se tine pe foc maximum 20 de minute. Se ia din aceasta compozitie si se umplu clatitele, apoi se strang marginile ca in imaginea alaturata.

sursa foto: say7

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clatite umplute retete culinare clatite carne tocata ceapa sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2107 viz    0 com
2052 viz    0 com
2342 viz    0 com
2158 viz    0 com
1768 viz    0 com
3465 viz    0 com
2753 viz    0 com
10662 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010787 (s)