News Flash:

Clatite umplute cu mere

27 Mai 2011
3673 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Clatite umplute cu mere1
Ingrediente: 100 g faina 800 ml lapte 3 oua 100 g zahar 1 varf de cutit de sare 20 g unt 7 linguri de coniac 1 plic cu praf de budinca de vanilie ulei pentru prajit 500 g mere 1 lingurita scortisoara 200 g frisca batuta Mod de preparare: Se prepara aluatul din: faina, 300 ml lapte, oua, 40 g zahar, untul topit si 3 linguri de coniac, care se lasa sa se odihneasca la temperatura camerei. Se prepara budinca din praful de budinca, restul de lapte si 40 g zahar si se lasa sa se raceasca. Intr-o tigaie se prajesc clatitele (subtiri) in uleiul incins si se umplu cu merele cu coaja, date pe razatoarea mare si amestecate cu restul de zahar, scortisoara si doua linguri de coniac. Apoi se asaza clatitele rulate intr-o forma rezistenta la foc, se toarna peste ele budinca de vanilie amestecata cu frisca si coniacul ramas si se baga in cuptorul incins. Se lasa sa se rumeneasca 8-10 minute si se servesc fierbinti. sursa articol: http://www.garbo.ro sursa fotografie: http://www.divahair.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

frisca batuta ienibahar stafide coniac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3023 viz    0 com
4838 viz    0 com
1438 viz    0 com
1021 viz    0 com
1134 viz    1 com
1817 viz    0 com
3852 viz    1 com
1076 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019837 (s)