News Flash:

Clatite umplute cu carne si legume

4 Ianuarie 2013
3594 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca faina
2 oua
putina apa minerala
1 cescuta lapte
sare
piper, dupa gust
cascaval ras
2 linguri ulei
1 lingurita unt
150 gr carne de curcan fiarta si maruntita bine
2 ciuperci champinions medii, spalate si maruntite
1 lingura sos de rosii
condimente
1 ceapa mica maruntita

Mod de preparare:

Se face banalul aluat de clatite din oua, lapte, apa minerala,1 lingura ulei, faina si un praf de sare. Se coc clatitele. Separat, se face umplutura: intro lingura de ulei se caleste ceapa, se adauga, pe rand,carnea, ciupercile, condimentele si sosul de rosii. Se lasa la fiert cca 5 min, apoi se raceste. Se umplu clatitele cu sosul racit, se ruleaza, apoi se taie bucati de cca. 2 degete. Acestea se aseaza intr-un vas de iena uns cu unt cu taietura in sus. Se presara cascaval ras si se da la cuptor 10 min. Se servesc calde.
Tip: budinca se poate gratina si la microunde, micsoranduse astfel timpul (cca 3 min).

Clatite umplute cu carne si legume recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua apa minerala lapte sare piper cascaval ras ulei unt condimente
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018296 (s)