News Flash:

Clatite umplute cu carne

25 Septembrie 2012
3464 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru clatite:

2 oua
8 linguri de faina
piper
sare
bere

Pentru umplutura:

1 ceapa
800 g carne
piper
sare
amestec de ierburi uscate
cascaval ras

Mod de preparare:

Clatitele: se amesteca 2 oua cu 8 linguri de faina (la 1 ou se pun 4 linguri de faina), se adauga sare si piper, apoi incet,incet berea. Le puteti face cat de groase sau subtiri vreti, eu le-am facut mai subtiri ca sa le pot rula mai usor.

Umplutura: se toaca marunt o ceapa, se calesete putin, apoi se adauga carnea. Se inabusa carnea cu putina apa, tot acum se condimenteaza cu sare, piper iar eu folosesc si Herbes Provençale (un amestec de verdeturi uscate)dar puteti folosi ce vreti dupa gust, dupa ce scade se prajeste in putinul ulei ramas si e gata. Nu stiu sa va zic o cantitate exacta de carne, eu am pus o caserola de 800 gr si am umplut fix noua clatite.

La final se umplu clatitele cu carne, putin cascaval ras si se ruleaza si se leaga capetele cu ata. Se pun in tava, se presara putin cascaval si se dau la cuptor 15 minute. Asta este tot.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua faina piper sare bere ceapa carne cascaval ras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024474 (s)