News Flash:

Clatite spaniole cu cascaval si sunca

13 Martie 2013
1779 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 ou
3 foi de ceapa verde
100 ml lapte
100 g branza dulce
100 g cascaval
200 g sunca presata
30 g unt
100 g mazare
ulei de floarea soarelui
miezul de la o bagheta de paine
cimbru proaspat
sare

Mod de preparare:

Bate ouale cu putina sare aproximativ cinci minute. Pune painea sa se inmoaie in laptele caldut, apoi amestec-o cu ouale batute, cu branza dulce, cu mazarea, cu sunca presata si cascavalul taiat felii subtiri si condimenteaza compozitia cu sare, dupa gust.
Amesteca bine compozitia si pune-o intr-o tigaie cu unt si ulei incins si las-o sa se rumeneasca 6-7 minute, intorcand-o pe ambele parti. Dupa ce s-a rumenit, scoate-o pe o tava si las-o sa se raceasca, apoi tai-o cubulete.
Clatitele spaniole se servesc reci, cu salata verde si decorate cu frunze proaspete de cimbru.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte branza dulce cascaval sunca presata unt mazare cimbru proaspat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1307 viz    0 com
1726 viz    0 com
3184 viz    0 com
1758 viz    0 com
1855 viz    1 com
3232 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017706 (s)