News Flash:

Clatite simple de post

7 Aprilie 2011
1661 Vizualizari | 0 Comentarii
clatite de post
Ingrediente: 100 g faina, 100 ml apa minerala, 50 g ulei, sare Preparare: Amesteci toate ingredientele, le bati bine cu telul sau cu mixerul pana obtii o pasta de consistenta unei smantani mai subtiri. Coci clatitele intr-o tigaie de teflon si ai grija sa nu se lipeasca. Inainte de a intoarce clatita pune putin ulei deasupra, sau unge-o cu o pensula, apoi o intorci. Umpli clatitele cu orice fel de gem.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa minerala faina ulei inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1316 viz    0 com
2593 viz    0 com
1922 viz    0 com
1912 viz    0 com
2014 viz    0 com
2934 viz    0 com
1372 viz    0 com
1465 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1966 (s) | 23 queries | Mysql time :0.060422 (s)