News Flash:

Clatite pufoase

24 Mai 2011
6200 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite pufoase
Ingrediente: 3 oua 300 ml lapte 600 ml apa minerala 400 g faina 1 esenta de vanilie 250 g zahar 2 portocale 100 g unt 200 ml ulei Mod de preparare: Se face un aluat de clatite din faina, lapte, oua si apa minerala. Se adauga esenta de vanilie, 4 linguri de zahar, 2 linguri de ulei si un praf de sare, se amesteca bine ca sa nu mai fie cocoloase si se lasa aluatul sa se odihneasca 30 de minute. Intr-o tigaie incinsa, se toarna un polonic micut din compozitie si se coc clatite. In alta tigaie, se topesc 5 linguri de zahar cu o lingurita de unt si se stinge cu 100 ml zeama incalzita de portocala. Se lasa sa fiarba 2-3 minute, apoi se adauga o clatita care se lasa 1-2 secunde, apoi se intoarce pe partea cealalta si se scoate pe o farfurie. In siropul de caramel se pot face face 3- 4 clatite, apoi trebuie preparat un altul. Clatitele se servesc ca atare. sursa articol: http://www.retete-de-mancare.com sursa fotografie: http://www.cevabun.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa minerala inghetata struguri unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2367 viz    0 com
3959 viz    0 com
3980 viz    0 com
2439 viz    0 com
994 viz    0 com
1356 viz    0 com
2535 viz    0 com
1059 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019161 (s)