News Flash:

Clatite japoneze. Nu ai mai mancat niciodata asa ceva

20 Iunie 2019
597 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 1 ou + 1 galbenus
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurita ulei
  • 2 linguri faina
  • 1/3 lingurita praf de copt esenta vanilie
  • 1 lingura ulei un praf sare
  • o lingura unt
  • o lingura miere
  • zahar pudra

Mod de preparare:

Combina galbenusul cu o lingura de zahar, apoi adauga uleiul si laptele, apoi faina, esenta de vanilie si un praf de sare. Separat, bate cele doua albusuri cu o lingura de zahar, pana cand albusurile se tin bine de tel. Combina cele doua compozitii cu telul, cu miscari liniare stanga-dreapta sau cu o spatula, cu miscari de jos in sus. Frige clatitele intr-o tigaie antiaderenta unsa cu o picatura de ulei si acopera-le cu un capac, lasandu-le la foc cat mai mic. Intoarce clatitele cand se rumenesc si mai lasa-le pana cand sunt uniform gatite. Serveste clatitele japoneze cu unt, dulceata, fructe, frisca etc.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

clatite japoneze reteta clatite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013859 (s)