News Flash:

Clatite japoneze

19 Decembrie 2011
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite japoneze
Ingrediente:

200 g faina
1 lingurita praf de copt
2 linguri miere
4 oua
100 g zahar
4 linguri apa

Mod de preparare:

Ouale se mixeaza intregi cu zaharul. Cand si-au dublat volumul se pune faina in ploaie, se adauga cele 2 linguri de miere si se amesteca. Apoi, praful de copt se dizolva in putina apa, se toarna in compozitie, iar aceasta se baga in frigider cel putin 30 de minute. In acest timp se pune la incins o tigaie de teflon neunsa. Se umple o jumatate de polonic cu compozitie si se lasa sa curga aluatul in tigaie, fara a-l agita. Cand apar bule pe suprafata clatitei se intoarce. Ambele fete trebuie sa fie netede si maronii iar bordura deschisa la culoare. Se servesc cu fructe proaspete.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina miere oua zahar apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1131 viz    0 com
1163 viz    0 com
2826 viz    0 com
1283 viz    0 com
1168 viz    0 com
1232 viz    0 com
7809 viz    0 com
1205 viz    0 com
1621 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018717 (s)