News Flash:

Clatite japoneze

19 Decembrie 2011
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
Clatite japoneze
Ingrediente:

200 g faina
1 lingurita praf de copt
2 linguri miere
4 oua
100 g zahar
4 linguri apa

Mod de preparare:

Ouale se mixeaza intregi cu zaharul. Cand si-au dublat volumul se pune faina in ploaie, se adauga cele 2 linguri de miere si se amesteca. Apoi, praful de copt se dizolva in putina apa, se toarna in compozitie, iar aceasta se baga in frigider cel putin 30 de minute. In acest timp se pune la incins o tigaie de teflon neunsa. Se umple o jumatate de polonic cu compozitie si se lasa sa curga aluatul in tigaie, fara a-l agita. Cand apar bule pe suprafata clatitei se intoarce. Ambele fete trebuie sa fie netede si maronii iar bordura deschisa la culoare. Se servesc cu fructe proaspete.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina miere oua zahar apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1166 viz    0 com
1188 viz    0 com
2989 viz    0 com
1330 viz    0 com
1198 viz    0 com
1324 viz    0 com
8255 viz    0 com
1231 viz    0 com
1671 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019652 (s)